Termeni si conditii


Termenul „Utilizator” face referire la toate persoanele fizice sau juridice care accesează site-ul www.suflete.ro, indiferent de motiv. Termenii „Regulament”, „Acord”, „Termeni şi Condiţii” sunt folosiţi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. „ROF” face referire la administratorul site-ului www.suflete.ro: persoană juridică S.C. ROFARMA SRL S.R.L., cu sediul în Roman, Str. Cuza Voda 7, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J27/76/2004, Cod Fiscal: RO16081451.

Prezentul contract se aplică întregului site www.suflete.ro, a serviciilor şi conţinutului acestuia.


Pentru utilizarea site-ului www.suflete.ro, a serviciilor şi conţinutului acestuia, Utilizatorul va accepta necondiţionat fără nici o modificare condiţiile prezentului contract.
Site-ul www.suflete.ro oferă Utilizatorilor o interfaţă software prin care utilizatorul isi poate posta anunuturile si poate stoca continut text, foto/video.

Utilizatorul este de acord să nu folosească nici un sistem software automat care accesează site-ul în scopul de produce daune servicii lor site-ului sau orice altă solicitare care nu este definita de meniurile site-ului. Toate operaţiunile Utilizatorului pe site-ul www.suflete.ro vor fi logate pentru a putea fi studiate în cazul unor infracţiuni.

Accesul la site-ul www.suflete.ro este gratuit. Pot exista anumite secţiuni sau servicii în care accesul se poate face doar în urma achitării unui abonament lunar, pentru obţinerea de funcţii suplimentare premium. Plata se poate face cu cardul prin operatorul de plati Euplatesc.ro, prin ordin de plata in contul Rofarma deschis la Banca Transilvania sau prin PayPal. In cazul platii prin ordin de plata, contul bancar in care trebuie sa efectuati plata il gasiti in factura. Facturile pentru serviciile achizitionate se gasesc in contul tau evicentiat prin adresa ta de email, meniul 'Istoric plati'.

Utilizatorul nu va copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu online sau offline, nicio parte din site nefiind disponibila spre publicare in mediile offline si online.Utilizatorul este responsabil de propriile acţiuni precum şi de consecinţele pe care acestea le pot avea, în urma încărcării si/sau utilizarii, distribuirii conţinutului încărcat către terţi.

Nu sunt permise:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
- stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua site-ului sau a retelei acestui site sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua site-ului care nu sunt publice, fara autorizatie;

- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua site-ului prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".

- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming"), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, conform legilor in vigoare.

Utilizatorul declară pe propria răspundere că:
- nu descarca/încarcă şi nu distribuie materiale care conţin viruşi, troieni sau alte programe cu intenţia de a distruge sau altera sistemele informatice;
- nu descarca/încarcă şi nu distribuie orice conţinut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relaţii contractuale sau de încredere (acestea includ informaţiile confidenţiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenţa acordurilor de confidenţialitate);
- nu descarca/încarcă şi nu distribuie materiale promoţionale, e-mail-uri nesolicitate, scheme si algoritmi informatici care pot afecta sistemul sau ii pot produce pagube, sau orice altă formă de atac informatic sau interogare ilegala, adica cea care este facuta cu alte instrumente decat cele care sunt permise utilizatorului;
- nu crează conturi multiple în cadrul site-ului;
- nu promovează şi nu furnizează informaţii despre modul de derulare a activităţilor ilegale, promovarea rănirii fizice sau verbale împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime faţă de animale, aceasta poate include, dar nu este limitată, în a furniza informaţii despre modul de a fabrica, achiziţiona sau asambla bombe sau alte tipuri de arme cât şi crearea de aplicaţii rău-voitoare (viruşi, troieni);
- nu încarcă şi nu distribuie date personale (nume, adrese, numere de telefon).

Suflete.ro nu poate garanta credibilitatea sau acurateţea informaţiilor încărcate şi trimise de către Utilizatori săi.

Suflete.ro actionează ca un factor pasiv în distribuţia online şi publicarea informaţiilor furnizate de către Utilizator şi nu are obligaţia de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizator. suflete.ro nu permite activităţile în vederea încălcării dreptului de autor sau încălcarea drepturilor proprietăţii intelectuale în cadrul acestui site va înlătura materialele postate dacă va fi notificat asupra faptului că aceste materiale încalca drepturile intelectuale sau alte legi în vigoare. suflete.ro va interzice accesul Utilizatorilor care încalcă drepturile de proprietate in mod repetat.

Suflete.ro poate interzice accesul Utilizatorilor şi poate înlătura materialele care încalcă Termenii şi Condiţiile, la un moment dat, fără o notificare prealabilă.

Utilizatorul este răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii asupra informaţiilor. suflete.ro nu va fi răspunzător pentru nicio pagubă morală sau materială provocată de nerespectarea acestei prevederi de către Utilizator.

Prin acceptarea prezentelor Condiţii Utilizatorul confirmă ca are peste 18 ani, sau este minor şi are consimţământul părintelui sau tutorelui legal, şi este în măsură şi competent să înţeleagă Termenii şi Condiţiile stabilite mai sus şi să le respecte.

Prezentele Condiţii pot fi modificate la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a Utilizatorilor. Pe această pagină va fi specificată data ultimei modificări efectuate.

Prezentul acord constituie unica convenţie dintre Utilizator şi www.suflete.ro şi reglementează folosirea de către Utilizator a serviciilor puse la dispoziţie de site-ul www.suflete.ro.

Utilizatorul va utiliza serviciile www.suflete.ro în totalitate pe propria răspundere. ROF sau alte societăţi afiliate nu vor fi răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, şi nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună ca urmare a accesării sau utilizării site-ului sau descărcării oricărui material de pe www.suflete.ro.

Data celei mai recente actualizări: 2 Junie 2020